Freerails Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
Freerails > Model Railroad Forums > READ THIS - IMPORTANT INFORMATION > - FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -

Freerails IS ACCEPTING new Members ... To join Freerails ... See how to Register as a Member in the 'Joining Freerails' Forum

- FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -
 Moderated by: Si. Page:  First Page Previous Page  ...  15  16  17  18  19  20   
New Topic Reply Printer Friendly
 Rating:  Rating
AuthorPost
 Posted: Thu Oct 19th, 2017 10:38 pm
  PMQuoteReply
191st Post
Si.
Moderator


Joined: Thu Feb 23rd, 2012
Location: London
Posts: 4425
Status: 
Offline
Hi Guys :wave:



The 'Board-Themes' available in My Account 'Preferences' ie. 'Sea', 'Ultra', 'Simple' & 'AIblue' ...

... have all been returned back, to how they should be.



This mainly means, that now the 'Gallery' button in the top ^ Menu-Tab ...

... appears as it should do, in all 4 'Board-Themes'.



Similarly, the 'G' button at the top of the 'Main Reply Window' ...

... now appears in all 4 'Board-Themes' as it should do also.



:)



Si.



____________________

' Mysterious Moose Mountain ' - 1:35n2 - pt.II
http://www.freerails.com/view_topic.php?id=7318&forum_id=17&page=1

' M:R:W Motor Speedway !!! ' - 1:32 Slotcar Racing Layout
http://www.slotforum.com/forums/index.php?showtopic=59295&st=0&a
Back To Top

 Posted: Tue Mar 13th, 2018 06:46 am
  PMQuoteReply
192nd Post
tebee
Registered
 

Joined: Sat Jan 1st, 2011
Location: France
Posts: 255
Status: 
Offline
A little question

I've noticed that in my recent postings all the extra lines I put in between paragraphs to make my postings more legible are being striped out when I post, so the text just becomes a block.

Is this just me or is it a new forum "feature"

I'm on the latest Chrome release on Windows 10

Tom



____________________
I don't like getting old, but it's better than the alternative....
Back To Top

 Posted: Tue Mar 13th, 2018 06:47 am
  PMQuoteReply
193rd Post
tebee
Registered
 

Joined: Sat Jan 1st, 2011
Location: France
Posts: 255
Status: 
Offline
...and of course this time it didn't do it...



____________________
I don't like getting old, but it's better than the alternative....
Back To Top

 Posted: Tue Mar 13th, 2018 07:47 am
  PMQuoteReply
194th Post
Nice Guy Eddie
Administrator


Joined: Mon Sep 5th, 2016
Location: Long Beach CA
Posts: 122
Status: 
Offline
Sounds like its a "feature" of your computer setup

You can use the main reply window PREVIEW button to see how text from your browser will appear in your post

You can also use the EDIT button at any time after posting to change the text you have posted


:f:


Eddie



____________________

" We Got Places All Over The Place "

Back To Top

 Posted: Tue Mar 13th, 2018 08:32 am
  PMQuoteReply
195th Post
jtrain
Registered


Joined: Sun May 27th, 2012
Location: Missoula, Montana USA
Posts: 1003
Status: 
Offline
Microsoft Edge did that to me for a while.  After a much needed update it no longer did that.


--James



____________________
James W.

New Blog (permanent this time)

blackhillsrr.blogspot.com
Back To Top


 Current time is 03:43 pm
Page:  First Page Previous Page  ...  15  16  17  18  19  20   

Freerails > Model Railroad Forums > READ THIS - IMPORTANT INFORMATION > - FREERAILS FORUM TECHNICAL HELP -
Top



UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems