Freerails Home 
Freerails > Model Railroad Forums > Scenery > Background problem...

Freerails IS ACCEPTING new Members ... To join Freerails ... See how to Register as a Member in the 'Joining Freerails' Forum

 Moderated by: .  
AuthorPost
Mountain Man
Registered


Joined: Sun Jan 29th, 2012
Location: Missouri USA
Posts: 16
Status: 
Offline
There's probably no good answer to this problem, but I thought I'd ask to see if there was a way that would not require removal of that background panel and replacing it and starting "fresh".

The small photo mural (about 30" by 18") was mounted with 3M photo adhesive!!! Any ideas or suggestions would be greatly appreciated.

Thanks... Bob

:doh:

Paladin
Registered


Joined: Tue Jan 24th, 2006
Location: Berwick, Australia
Posts: 2409
Status: 
Offline
Bob.

Are you trying to save the Mural or the background panel.  ?

Don


Mountain Man
Registered


Joined: Sun Jan 29th, 2012
Location: Missouri USA
Posts: 16
Status: 
Offline
Just the panel, if possible... I'm sure I'll have to repaint after that, but I need that mural "gone"!

Thanks for the reply... Bob

Herb Kephart
Moderator


Joined: Thu Jul 19th, 2007
Location: Glen Mills, Pennsylvania USA
Posts: 6017
Status: 
Offline
Spackle around the edges lightly and paint over it with Klitz to make sure you have no bleed through.


Herb 

Paladin
Registered


Joined: Tue Jan 24th, 2006
Location: Berwick, Australia
Posts: 2409
Status: 
Offline
I am with Herb----------Paint over the mural

Would help if you could post a picture of what you are trying to do.

Pictures is worth many thousands of  words.

Don

Mountain Man
Registered


Joined: Sun Jan 29th, 2012
Location: Missouri USA
Posts: 16
Status: 
Offline
OK.. Don & Herb. That's the best option I've hear yet! Here is a layout in progress shot from my old HO Pike.... it is the only one i still have showing the scene that completely.

Thanks again, Bob


UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2016 Data 1 Systems